اخبار تکنولوژی 18

معرفی تکنولوژی

اخبار تکنولوژی 18

معرفی تکنولوژی

14 تکنیک موثر در بازاریابی تلفنی

ن کسب و کارها، اهمیت وابستگی کارساز با مشتریان نیز افزایش می یابد. یگانه از طریق های بازاریابی مستقیم، بازاریابی تلفنی است که سهم گیری صحیح از تلفن علاوه بر نکات گفته شده در راستای مدیریت زمان نیز به بازاریابان کمک می کند. در این بستگی هم صاحبان کسب و کار در شناساندن خود به مشتری تلاش می کنند و هم فرصتی فراهم می شود تا صدای مشتری را بشنوند و از نیازهای او آگاه شوند.

حتماً بخوانید :5 اصل در بازاریابی انگیزشی


بازاریابی تلفنی

اگر بدون وقت قبلی به محل استقرار مشتری مراجعه کنید، زمان زیادی را در گذرگاه صرف می کنید و امکان دارد طرف در محل نباشد یا اینکه پس از مدتی چشمداشت شما را نپذیرد. پس بهتر است ملاقات های حضوری حتی الامکان با وقت پیشین باشد. تلفن را کمینه نگیرید. این وسیله سرعت کار شما را افزایش می دهد و بدانید که تلفن برای شروع بستگی زیاد پسندیده است.




تاکتیک های بازاریابی تلفنی :


1- شغل با تلفن باید هدفمند باشد:

برای هریک از مکالمات تلفنی خود از قبل برنامه ریزی کنید، اول تمام مکالمه را در ذهنتان تمرین کنید. مجسم سازید که پیشاپیش در این شغل موفق شده اید و حالا فقط می خواهید این کامیابی را تکرار کنید.


قبل از اخذ شماره خویش را کاملاً حاضر کنید. این آمادگی شامل سرحال بودن ، به کار بردن عبارات کلیدی مثبت مانند این که : "الان می خواهم یک مکالمه تلفنی موفق داشته باشم"، لبخند زدن، فراهم بودن دست موزه پیشه همانند برگه یادداشت، قلم، اطلاعات باره احتیاج و... . معطل گذاشتن مشتری برای پیدا کردن خودکار، احصاء و ... پسندیده نیست.


2- صبح زود آغاز کنید

کسب و پیشه از ساعت 8 شروع می شود، ضمن این که خیلی از مدیران کامیاب قبل از ساعت 8 صبح در محل کارشان جضور دارند. سحر خیز باش تا کامروا شوی.


3- دست نوشته داشته باشید:

متنی را از پیش آماده کنید لغایت در آغاز مذاکرات متعلق به استفاده کنید. این متن باید شما و کمپانی شما را معرفی کند، مقصود شما از تلفن زدن را بیان کند و مزایای فرآورده و وجه تمایزتان را نشان دهد. چنان ماهرانه از متن استفاده کنید که طرف مقابل متوجه روخوانی تان نشود.

حتماً بخوانید :10 اخطار در بازاریابی تلفنی


4- در مذاکرات تلفنی مهم، ایستاده گفتگو کنید.

در این صورت آدرنالین اکثریت از مغز ترشح می شود و چیرگی شما را بالا می برد.


5- یک شماره آینه روی میزتان قرار دهید

تا در هنگام مکالمه به آن نگاه کنید و تبسم بزنید. حالت صورت شما در صدایتان منعکس می شود، به یاد داشته باشید که در بازاریابی تلفنی تنها سلاح شما صداست، بعد این جنگ افزار را درست به پیشه گیرید.


مشتری باید در تن و لحن صدای شما شادابی را دریافتن کند. معایب تلفن به عنوان یک عامل ارتباطی شامل فقدان بستگی چشمی و گمان کردن آماده نبودن طرف مقابل یا منحرف شدن توجه او به سایر فعالیت ها می شود. لذا صدای گرم و جذاب شما باید تمام این نقایص را جبران کند.


6- با بیننده تعامل داشته باشید

در ابتدای مکالمه نام مخاطب را بپرسید و در درازا صحبت 2 لغایت 3 بار او را با نامش خطاب کنید. سعی کنید با مشتری گفتمان کنید نه این که به طور یک جانبه مطالبی را به او بگویید. در ضمن بهتر است برای وقت مشتری ارزش قائل شوید و در چهره عدم رغبت او، وقت دیگری را برای مذاکره تقاضا کنید.


7- با سرعت مناسب گفتگو کنید

به طوری که کارایی نکوداشتن داشته باشد. اگر در مکالمه های تلفنی طرف مقابل شما فریاد می کشد و راز شما عدل می زند، هرگز رویارویی به مانند نکنید. بلکه آرام و نرم و با ملایمت گفتگو کنید، در این گونه مواقع بهتر است بایستید و به مکالمه ادامه بدهید.

تکنیک های فروش تلفنی

8- شاید طرف گفتگو شما سوالات غیر مرتبط و یا حتی خصوصی مطرح کند، خونسرد باشید و خشمگین نشوید، مدیریت ارائه اطلاعات داشته باشید، نیاز نیست به کل سوال ها استجابت دهید، گاهی خویش را به نشنیدن بزنید و دوباره سوژه اصلی را قبل بکشید و برخی مواقع هم شوخی کنید و سوال ها را با ظرافت رد کنید. یادتان باشد قصد بازاریابی رسیدن به تعامل است نه مشغول شدن به تقابل، که نتیجه مثبتی برای سوداگری ندارد. به هر حال کوشش کنید مودبانه برخورد کنید و با سیاست و بازی با لغات مکالمه را به اتمام برسانید. در همه حال مواظب منش مشتری باشید.


9- مراقب کلام خود باشید :

در حذف کلمات کلیشه ای و عباراتی که تکیه سخن شما شده اند ولی خیلی مناسب نیستند، سعی کنید. خانم ها از واژگان مردانه و آقایان از اصطلاحات زنانه نباید کاربرد کنند. قصد از بازاریابی تلفنی گرفتن وقت از مخاطب برای ملاقات حضوری است، لذا از ارائه اطلاعات زیاد امتناع کنید، در ملاقات حضوری شما علاوه بر صدا، ابزارهای دیگری هم برای کارایی قراردادن یا بر مشتری در اختیار دارید همانند زبان بدن، تیپ ظاهری، مثال کالا، کاتالوگ، فیلم و.. لذا قصد بنیادی تان اخذ وقت ملاقات باشد.


10- صدایتان را ضبط کنید و به آن گوش دهید.

این شغل مایه می شود لغایت عیوب کارتان را پیدا کنید و با تمرین و مهارت آن ها را برطرف سازید.


11- کوشش کنید سوال ها و اعتراضات مشتریان را قبل بینی کنید و لیست سوال های احتمالی خویش را کامل کنید. پاسخ های این سوالات را هم آماده کنید. این کار میزان آمادگی شما را در مذاکرات بعدی افزایش می دهد.

حتماً بخوانید :10 قدم برای برپایی رابطه خوب با مشتری


12- به منشی ها خیلی بزرگداشت بگذارید

این ها کسان مهمی هستند و می توانند اخ شما برای برقراری تماس به مدیرشان باشند و یا اینکه راهبند شما بشوند. در اولین تماس با منشی ها، جمله ای که می گویید مودبانه و تند باشد لغایت او را وادار به حرکت تند کند مثلاً سلام بانو ... لطفا... . جمله آغاز نباید از منطقه سستی و یا عبارات حائز بار روانی منفی مثل عذر می‌خواهم مزاحم شدم یا خسته نباشید به اتفاق باشد. وانگهی شما باید قاطع و با خودباوری گفتگو کنید و مِن مِن نکنید.


13- شمار تلفن زدن هایتان را افزایش دهید.

قرار نیست تمام تماس های شما به پیمان ملاقات یا معامله منجر شود ولی هرچقدر شمار تماس های شما اغلب باشد و تسلط تان بالاتر رود قطعاً شمار ملاقات ها و داد و ستدها هم افزایش می یابد، رابطه مستقیم بین مشتری یابی امروز و منافع فردا وجو دارد.


14- کامیابی و شکست هایتان را در بازاریابی تلفنی موشکافی کنید و از آن ها درس بگیرید، گرد از بهترین آموزگار ها تجربه است. هربار که گوشی را برمی دارید باید خویش را از نو بسازید. فرمان ندهید تکراری بودن امور، شما را خسته کند. باید هر روز دوباره در باره آن چه انجام می دهید، اندیشه کنید.

ایران در بین ۴کشور برتر از نظر رشد دامنه اینترنتی

آخرین وضعیت تعداد دامنه‌های اینترنتی فارسی در کشور از ثبت تعداد یک میلیون و ۱۱۳ هزار و ۱۶۳ سایت‌ ایرانی تا پایان شهریورماه سال ۹۸ حکایت دارد.

ایران در بین ۴کشور برتر از نظر رشد دامنه اینترنتی

به گزارش مهر، آخرین آمار از تعداد پسوندهای ایرانی که در داخل کشور از سوی کاربران به ثبت رسیده، مطابق اعلام مرکز ثبت پسوندها و دامنه‌های اینترنتی پژوهشگاه دانش‌های بنیادی یک میلیون و ۱۱۳ هزار و ۱۶۳ پسوند است.

بر اساس آخرین آمارهای ارائه شده از تعداد دامنه‌های اینترنتی، پسوند دات آی آر (ir.) بیشترین پسوند سایت‌های ایرانی را به خود اختصاص داده است.

آمار تعداد دامنه‌های اینترنتی که به نام ایران در اینترنت به ثبت رسیده است نشان می دهد که تا پایان شهریورماه سال ۹۸ بیش از یک میلیون و ۱۱۳ هزار و ۱۶۳ دامنه اینترنتی در اینترنت فعالیت می کنند و این در حالی است که تا آذرماه سال ۹۷ کمتر از یک میلیون سایت به نام ایران ثبت شده بود. این آمار حاکی از آن است که در طول ۹ ماه بیش از ۱۱۳ هزار پسوند جدید اینترنتی به نام ایران آغاز به کار کرده است.

بر مبنای این آمار، پسوند دات ir همچنان در صدر دامنه‌های ثبت شده فعال اینترنتی با هویت ایرانی قرار دارد و پسوند net.ir نیز کمترین میزان ثبت دامنه را در میان سایت‌های ایرانی دارد.

آخرین وضعیت ثبت دامنه‌های اینترنتی نشان می‌دهد که هم اکنون یک میلیون و ۱۰۴ هزار و ۶۶۴ دامنه با پسوند ir در کشور فعال است که بیشترین تعداد دامنه اینترنتی را در میان وب‌سایتهای ایرانی شامل می‌شود.

از سوی دیگر شمار پسوندهای ثبت شده co.ir بالغ بر ۳۹۸۷ دامنه، شمار دامنه‌های ثبت شده با پسوند فارسی ایران ۱۸۵۵ دامنه و شمار دامنه‌های ثبت شده با پسوند ac.ir حدود ۱۳۲۸ دامنه فعال اعلام شده است. تعداد سایت‌های اینترنتی فعال حاکمیتی و دستگاه‌های اجرایی با پسوند gov.ir بالغ بر ۲۱۸ پسوند است.

در همین حال تعداد دامنه‌های فعال به ثبت رسیده با پسوند sch.ir حدود ۲۵۷ دامنه، با پسوند org.ir بالغ بر ۲۹۳ و id.ir بالغ بر ۵۲۹ پسوند برآورد می‌شود. تاکنون ۳۲ پسوند اینترنتی نیز با net.ir به ثبت رسیده است.

گفته می‌شود که ایران از نظر تعداد دامنه اینترنتی فعال، نه تنها بزرگترین کشور در منطقه است؛ بلکه از کشورهایی نظیر سنگاپور، مالزی، هنگ‌کنگ، ترکیه، اسلواکی، یونان و فنلاند هم عبور کرده و با رشد سالانه ۴۵ درصدی، در میان چهار کشور برتر جهان از نظر رشد دامنه اینترنتی قرار دارد.

منبع:

https://www.alef.ir/news/3980701054.html

عمر ویندوز ۷ به سر نخواهد آمد

گروهی از متخصصان علم رایانه به تازگی اعلام کرده‌اند که بعد از پایان پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز ۷، قصد دارند به روزرسانی‌های امنیتی مربوط به آن را خود ارائه و منتشر کنند.

عمر ویندوز ۷ به سر نخواهد آمد

به گزارش ایسنا، گروهی از کارشناسان و متخصصان علم رایانه تحت عنوان 0patch پس از مدتها تلاش و کار مداوم بر روی آسیب‌پذیری‌های امنیتی که در نسخه ویندوز ۷ وجود داشت، به تازگی اعلام کرده‌اند که می‌خواهند پس از پایان پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز ۷ در سال جاری میلادی، خود به ارائه و انتشار به روزرسانی‌های امنیتی این نسخه از ویندوز اقدام خواهند کرد تا کاربرانی که از آپدیت سیستم عامل رایانه خود به جدیدترین نسخه از ویندوز جای مانده‌اند، نیز بتوانند امنیت سایبری رایانه و اطلاعات خود را حفظ کنند و در صورت وجود و کشف آسیب پذیری و حفره‌های امنیتی، آنها را برطرف کنند.

مایکروسافت، شرکت توسعه‌دهنده سیستم عامل ویندوز، با انتشار بیانیه‌های مختلف در طول یک سال گذشته بارها از پایان پشتیبانی از نسخه‌های قدیمی و قبلی ویندوز همچون ویندوز ۷ که از پرطرفدارترین نسخه‌های این سیستم عامل محسوب می‌شود، خبر داده و به کاربرانی که هنوز از آن برای رایانه‌های شخصی خود استفاده می‌کنند هشدار داده است که هرچه زودتر نسخه‌های جدیدتر همچون ویندوز ۱۰ را بر روی سیستم خود نصب و دانلود کنند چراکه نسخه‌های قبلی دیگر به‌روزرسانی‌های امنیتی و نرم‌افزاری را از ژانویه ۲۰۲۰ میلادی دریافت نخواهند کرد و در صورت بروز هرگونه مشکلی برای کاربران رایانه‌های مذکور، مایکروسافت پاسخگو نخواهد بود.

بر اساس گزارش وب سایت Windows Centra ، بر خلاف آنکه بارها شرکت مایکروسافت به کاربران ویندوز ۷ برای کوچ و ارتقا به ویندوز ۱۰ هشدار داده بود، همچنان گزارش‌ها تا چند ماه اخیر نشان می‌داد که تعداد زیادی از کاربران در سراسر جهان هیچ توجهی به ارتقای سیستم‌عامل رایانه خود نمی‌کنند و تمایلی برای ارتقا و دریافت به روزرسانی به ویندوز ۱۰ از خود نشان نمی‌دهند.

البته با اینکه تازه‌ترین آمار و گزارش های منتشر شده نشان می‌دهد که خیل عظیمی از کاربران از ویندوز ۷ به نسخه های جدیدتر کوچ کرده‌اند اما هنوز تعداد قابل توجهی از کاربران نیز همچنان تمایلی برای تغییر و به روزرسانی به ویندوز ۱۰ از خود نشان نداده‌اند. به همین خاطر انتظار می‌رود که خبر منتشر شده از سوی کارشناسان و متخصصان گروه ۰patch برای آن دسته از کاربرانی که همچنان به ویندوز ۷ وفادار مانده‌اند، خوشحال کننده و کاربردی باشد.

منبع:

https://www.alef.ir/news/3980702085.html

نمونه طراحی سایت فروشگاهی

اگر شما هم به تعقیب طراحی فروشگاه اینترنتی هستید بدون شک  بدنبال بهترین مثال سایت فروشگاهی در ایران و عالم می باشید تا با نگریستن طرح ها و ساختار سایت یک رویت کلی نسبت به آنچه میخواهید پیدا نمایید. 

نمونه سایت های فروشگاهی

راه اندازی فروشگاه اینترنتی می تواند سنگ بنای شما برای حضور در دنیای تجارت الکترونیک باشد. بنابریان خیلی مهم است که از ابتدای کارقوی قدم بردارید. در این سرنوشت است که اهمیت طراحی فروشگاه اینترنتی دوچندان می شود. اما طراحی سایت فروشگاهی خود را باید به چه شرکتی واگذار کنید؟ اثناء گزینش کمپانی طراحی فروشگاه اینترنیت باید به چه نکاتی توجه کنیم؟ از مهم ترین و تاثیرگذارترین پارامتری که  در این قسمت می توانید  و لیست نمونه کارهای وب سایت های فروشگاهی پونه مدیا را به چهره کامل مشاهده نمایید.


جستجوی اجباری «کورتانا» در گوگل

کورتانا، دستیار صوتی شما در ویندوز 10 قادر است کارهای بسیاری را انجام دهد، اما یکی از این کارها که بسیاری از کاربران نیز آن را به کورتانا محول می‌کنند، جستجو در اینترنت است. از آنجا که کورتانا نیز روی ویندوز نصب شده و از محصولات مایکروسافت به‌شمار می‌رود عجیب نیست این جستجو در سایت بینگ صورت گیرد و قابلیتی برای تغییر آن به موتور جستجوگر دلخواه وجود نداشته باشد. اگر شما نیز همچون نگارنده مطلب، جستجو را در گوگل خلاصه می‌کنید و هیچ موتور جستجوگر دیگری نمی‌تواند نیازهایتان را برآورده کند، پیشنهاد می‌کنیم از این ترفند برای تغییر جستجوگر کورتانا در ویندوز کمک بگیرید. به کمک این ترفند کورتانا مجبور به استفاده از گوگل یا موتورهای جستجوی دیگر همچون DuckDuckGo و یاهو خواهد شد.

 

1ـ به بخش Settings در ویندوز مراجعه کرده و پس از ورود به بخش System، روی Default apps کلیک کرده و از فهرست برنامه‌های پیش‌فرض در بخش Web browser روی آیکون نرم‌افزار فعلی کلیک کرده و مرورگر کروم را از فهرست به‌نمایش درآمده انتخاب کنید.

 

توجه: در صورتی‌که مرورگر کروم روی ویندوز نصب نشده ابتدا عملیات دانلود و نصب مرورگر را اجرا کنید.

 

2ـ مرورگر کروم را اجرا کرده و پس از مراجعه به لینک زیر، افزونه کرومتانا (Chrometana) را دانلود و روی مرورگر نصب کنید.

http://j.mp/click_chrometana

 

3ـ پس از نصب افزونه در مرورگر، در صفحه به‌نمایش درآمده توسط افزونه روی لوگوی گوگل یا هریک از دو موتور جستجوگر دیگر کلیک کنید.

 

4ـ از حالا به بعد هرگاه کورتانا در وب جستجو کند، به‌طور پیش‌فرض مرورگر کروم اجرا شده و به کمک کرومتانا، عملیات جستجو در موتور جستجوگر انتخاب شده در مرحله‌ 3 آغاز می‌شود.
منبع:

https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/mandatory-cortana1-google.html