داشتن یک فروشگاه اینترنتی جذابه.
اینکه بتونید برای خودتون محصولاتتون رو فهرست کنید، درگاه پرداخت داشته باشید و هر کس هر چیزی که اراده رو ببینه و هزینهاش رو هم پرداخت کنه.
با فرآیند جذابی طرف هستیم و بهطور درآمد خیلی نکوداشتن هم در فروش آنلاین با راهاندازی فروشگاه اینترنتی هستی داره.
این مقالهای که اون رو میخواید بخونید در خصوص راههایی هست که میتونه کمک کنه شما کمتر هزینه کنید برای راهاندازی فروشگاهتون. اما اگر میخواید بدونید از نخستین قدم چه چیزهایی رو نیاز دارید، رهنمود میکنم این نوشتار سایت ما رو هم مطالعه کنید.
پیشنیاز این مقاله: برای راهاندازی سوداگری اینترنتی نیاز به چه ادب و ابزاری داریم؟
راه اندازی فروشگاه اینترنتی با سرمایه کم
راه اندازی فروشگاه اینترنتی با سرمایه کم
در مقاله پیشنیاز که مربوط به سرمایه باره نیاز برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی بود، برآورد هزینهای برای تاسیس فروشگاه اینترنتی شد. در همان مقاله به چهره خلاقه برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه ناچیز توضیحاتی دیتا شد اما در اینجا منظور داریم موارد را به چهره کاملتر باهم رسیدگی کنیم.
استفاده از هاستهای اشتراکی بهجای سرور مجازی و اختصاصی
از آنجایی که همه سایتهای فروشگاهی کبیر از سرور اختصاصی استفاده میکنند، بسیاری از علاقهمندان این حوضه تمایل دارند برای آغاز از این سرورها و یا حداقل از سرور مجازی بهرهگیری کنند. استفاده از سرور اختصاصی برای آغاز پیشه اصلا بهصرفه نیست زیرا در نخست شما از یک درصد نیرو و فضای آن سرور نمیتوانید بهرهگیری کنید.
بسیاری دیگر میگویند به کارگیری سرور مجازی میتواند هم بهصرفه و هم زیاد پسندیده باشد، زیرا گمان شما را از بابت پردازش اطلاعات و مکان آسان میکند ولی یک گذرگاه زیاد ارزانتر نیز هست. در مدل پیشنهادی که در مقاله پیشنیاز مطرح شد، سرور مجازی توصیه داده شد ولی با توجه به اینکه شما در هر سررسید میتوانید منابع سختافزاری خود را افزایش دهید، میتوانید از هاستهای اشتراکی بهرهگیری کنید. به کارگیری هاستهای اشتراکی که خرج بسیار پایینی دارند، میتواند گزینه بسیار مناسبی برای شما باشد.
توجه داشته باشید که در این مقاله هدف داریم یک پلن برای تاسیس فروشگاه اینترنتی با سرمایه ناچیز را برای شما شناسایی کنیم و صد در صد مدل درجهیکی نیست و بی گمان باید در میانمدت آن را بروزرسانی کنید اما در ابتدای شغل واقعا از لحاظ منابع بهچیزی بیش از این دربایستن ندارید. هاستهای اشتراکی لینکوس (خارج از کشور) که با سرویسهای مدیریت سرور (سیپنل و دایرکت ادمین) مجانی ارائه میشوند، مناسبتترین هاست برای شما است.
در این مدل اگر شما بالاترین مدل این تقسیم از هاستها را خریداری کنید، فقط باید ماهانه چیزی بین ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان هزینه کنید. مطمئن باشید با همین هاست اشتراکی میتونید – بسته به گونه و میزان کار و جنبش – حداقل ۳ و حداکثر ۶ ماه تا یکسال از آن کاربرد کنید. از این بابت خیالتان هم راحت باشد که هر سررسید که هدف داشتید میتوانید، منابع هاست را افزایش دیتا و یا سایت را از هاست به یک سرور مجازی و بعد یک سرور اختصاصی انتقال دهید.
استفاده از سرویسهای مدیریت محتوا رایگان (وردپرس)
راه اندازی فروشگاه اینترنتی با سرمایه کم
برای اینکه بعد از خرید هاست بتوانید به صورت رایگان در مدت پنج دقیقه سایت خود را راه اندازی و آن را بالا بیاورید، حتما لازم است از سیستم مدیریت درونمایه (CMS) مجانی مثل وردپرس کاربرد کنید. در تگ تعلیم وردپرس در پنج سرنوشت مراحل تعلیم پیشه با این سیستم را بررسی کردهایم که میتوانید آن را مطالعه کنید. ودرپرس (WordPress) یک سایتساز رایگان بوده که شما میتوانید به راحتی آن را از سایت آن دانلود و سپس در هاست خویش آپلود کنید. بعد از نصب آن میتوانید یک سیستم مدیریت محتوا مجانی را برای خود داشته باشید.
شاید مهمترین ویژگی وردپرس وجود افزونه (Plugin) های فراروان برای آن است. افزونه وردپرس نزدیک هر نیازی که شما داشته باشید را برآورده میکند و فقط کافی است با تحقیق در اینتنرت افزونه های مناسب خویش را پیدا و آنها را نصب کنید. وانگهی قالب (Theme) های بسیاری زیادی برای ودرپرس طراحی شده که حالتهای طراحی زیاد زیادی را در گزین کردن شما پیمان میدهد. همچنین وردپرس به زبان پارسی ترجمه شده و میتواند در پنل مدیریت خود، سایت را به زبان فارسی مدیریت کنید. به علت فارسی بودن خویش وردپرس، افزونهها و قالبهای این سیستم هم به پارسی برگردان شدهاند و به راحتی میتوانید با همه انها شغل کنید.
استفاده از فروشگاه ساز های رایگان (ووکامرس)
راه اندازی فروشگاه اینترنتی با سرمایه کم
در پاراگراف پیش مطرح شد که با وردپرس میتوانید به چهره مجانی سایت خود را بالا بیاورید و آن را راهاندازی کنید اما با وردپرس نمیتوان به چهره کامل یک فروشگاه با امکان ثبت سفارش راهاندازی کرد و برای آن شما دربایستن به یک سیستم فروشگاه ساز دارید. گرد از سرویسهای فروشگاه ساز که توسط خود وردپرس خریداری شده و به صورت منظم بروزرسانی میشود، ووکامرس (WooCammerce) اسم دارد. با ووکامرس که آن هم نسخه فارسی دارد، میتوانید سایت وردپرسی خود را تبدیل به یک فروشگاه کنید. در این حالت میتوانید محصولات را در آن تعریف کرده و برای هر یک قیمت و مشخصات وارد کنید. صحیح همانند سایتهای فروشگاهی که امروزه هستی دارد. از طریق ووکامرس کاربران سایت شما میتوانند در سایت محصولی را خریداری کرده و پس از پرداخت، سفارش خود را ثبت کنند.
علاوه بر مجانی بودن و داشتن نسخه فارسی، ویژگی سایر ووکامرس داشتن قالبهای گزیده تر و افزونههای کاربردی است. برای سرویس فروشگاه ساز ووکامرس قالبهایی مثل سایتهای فروشگاهی کبیر طراحی شده که
راه اندازی فروشگاه آنلاین |
امکانات کاملی را در برگزیدن شما قرار میدهند و میتوانید از آنها استفاده کنید. همچین افزونههای کاربردی خود ووکامرس هم زیاد زیاد بوده و میتوانید انواع آنها را با جستجو پیدا کنید. امکان صدور فاکتور، درگاه پرداخت مستقیم، حمل و نقل، پیشنهادهای اخص و لحظهای و… افزونههای برای ووکامرس هستند که سایت شما را تبدیل به یک فروشگاه اینترنتی نیرومند میکنند. لازم به ذکر است که برای به کارگیری همه امکانات ووکامرس و نصب این افزونهها احتمالاً کمی هاست اشتراکی لاغر باشد و برای اینکه دشوار نخورید پیشنهاد میکنم به صورت مرحله به مرحله پیش بروید و یک دفعه همه محصولات را در سایت وارد نکنید. در باره این سوژه در قسمت پس اغلب روشنگری خواهیم داد.