اخبار تکنولوژی 18

معرفی تکنولوژی

اخبار تکنولوژی 18

معرفی تکنولوژی

راه‌های خروج از شبکه‌های اجتماعی مختلف

عضو شدن در یک شبکه‌ اجتماعی به دلایل مختلف صورت می‌گیرد. برخی برای ارتباط با دوستان یا طرفداران‌شان عضو شبکه‌ای می‌شوند، برخی برای به‌اشتراک‌گذاری مطالب و بعضی هم از روی کنجکاوی به عضویت شبکه‌های اجتماعی گوناگون در می‌آیند. 

 

در مقابل، دلایل مختلفی هم برای خروج از یک شبکه‌ اجتماعی وجود دارد: نارضایتی از محیط آن شبکه، تمایل نداشتن به ادامه‌ فعالیت در آن یا دلایل دیگر. هر کاربری که برای خروج از شبکه‌ای اقدام کرده باشد، می‌داند که خروج از یک شبکه همیشه از عضویت در آن پیچیده‌تر است!‌ بنابراین بیایید نگاهی به روش‌های حذف حساب‌های کاربری در شبکه‌های اجتماعی مختلف بیندازیم.

 

تلگرام

با توجه به محبوبیت‌ تلگرام در کشورمان، حذف حساب کاربری از این شبکه هم پرطرفدارترین نوع خروج به شمار می‌آید! توجه داشته باشید با حذف حساب کاربری‌‌تان، تمام پیام‌ها، گروه‌ها و همچنین مخاطبان تلگرامتان از بین خواهد رفت.

 

سازندگان تلگرام کار را سخت نکرده و روند حذف حساب کاربری از این پیام‌رسان را به‌طور واضح در سایتشان توضیح داده‌اند. برای انجام این عمل ابتدا به آدرس telegram.org/deactivate می‌روید و شماره‌ تلفن‌تان را آنجا وارد می‌کنید. سپس کدی را که در تلگرامتان ارسال می‌شود در فیلد بعدی وارد کنید تا به صفحه‌ حذف اکانت برسید. تا این مرحله هنوز حساب کاربری‌تان سر جایش است! با کلیک روی دکمه‌ Done در این صفحه، حساب کاربری‌تان از تلگرام حذف خواهد شد.

 

تلگرام سیستمی هم برای حذف حساب کاربری به‌صورت خودکار دارد: اگر برای حداقل شش ماه هیچ فعالیتی در تلگرام نداشته و به حساب کاربری‌‌تان وارد نشوید، حسابتان به همراه تمام اطلاعات آن پاک می‌شود.

 

فیسبوک

عمل حذف حساب کاربری از غول شبکه‌های اجتماعی آن‌قدر مرسوم است که اگر در جست‌وجوی گوگل عبارت how to delete را تایپ کنید، یکی از گزینه‌های پیشنهادی 

how to delete facebook account است!

 

پیش از آن‌که سراغ حذف حساب کاربری‌تان بروید، می‌توانید گزینه‌ ملایم‌تر این شبکه، یعنی غیرفعال کردن حساب را امتحان کنید. با انجام این عمل، پروفایل شما توسط دوستانتان دیده نشده و در نتایج جست‌وجو هم نخواهد آمد. اما با غیرفعالسازی، اطلاعاتتان از بین نرفته و این امکان برایتان وجود دارد که با ورود به حسابتان، دوباره آن را فعال کنید.

 

برای غیرفعال کردن حساب، به قسمت تنظیمات و بخش امنیت (Security) بروید و در آنجا گزینه‌ غیر فعال کردن حساب کاربری را در پایین آن انتخاب کنید. اما اگر قطعا می‌خواهید از امپراتوری جناب زاکربرگ جدا شوید، به آدرس facebook.com/help/delete_account بروید و پس از وارد شدن (اگر از قبل وارد نشده‌اید)، روی دکمه‌ حذف حساب کاربری من (Delete my account) کلیک کنید.

 

پس از آن و در چند مرحله دوباره باید رمز عبور و همچنین کد CAPTCHA را وارد کنید تا در نهایت پیام حذف حساب به شما نمایش داده شود. البته با این عمل تا 14 روز حساب شما به‌صورت غیرفعال خواهد بود (که می‌توانید دوباره اقدام به فعالسازی آن کنید) و پس از آن عمل حذف صورت خواهد گرفت. از آنجا که فیسبوک علاقه‌ خاصی به حفظ اطلاعات شما دارد، روند حذف کامل اطلاعات از سرورهای این شبکه ممکن است تا سه‌ماه طول بکشد!

 

به این نکته هم توجه داشته باشید که می‌‌توانید پیش از حذف حسابتان، یک کپی از اطلاعات فیسبوک‌تان را از قسمت تنظیمات حساب کاربری دانلود کنید. چه می‌دانید، شاید روزی به دردتان خورد!

 منبع:https://www.beytoote.com/computer/tarfand-i/different-social2-networks.html

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد